Een ander project bekijken?
Samen met Sanne bezocht ik haar weiland in het Oosten van het land om daar haar bedrijfsmissie video te filmen. Hierin laat ze zien hoe ze op holistische manier haar vee inzet om de kwaliteit van haar land juist te verbeteren, waardoor (daadwerkelijk) duurzame landbouw en veeteelt mogelijk is. Prachtig om te zien hoe Sanne zich inzet om deze waardevolle kennis en technieken te verspreiden waardoor we weer 'met natuur mee' kunnen gaan leven. Bekijk Sanne's missie video hierboven.
maakt de bodem weer gezond door vee in te zetten op een manier die de veerkracht in het landschap terugbrengt.
De conventionele manier van landbouw heeft in
de afgelopen decennia namelijk flink bijgedragen
aan problemen zoals uitputting van de aarde,
biodiversiteitsverlies en een verminderde kwaliteit van ons voedsel. Maar er is een duidelijke en relatief simpele oplossing beschikbaar voor deze problemen, namelijk; regeneratieve begrazing. Deze manier van landbouw maakt de bodem weer gezond door vee in te zetten op een manier die de veerkracht in het landschap terugbrengt.
De conventionele manier van landbouw heeft in de afgelopen decennia namelijk flink bijgedragen aan problemen zoals uitputting van de aarde, biodiversiteitsverlies en een verminderde kwaliteit van ons voedsel. Maar er is een duidelijke en relatief simpele oplossing beschikbaar voor deze problemen, namelijk: regeneratieve begrazing. Deze manier van landbouw
Sanne Beld is ondernemer, maar vooral ook een boerin met een levensmissie, namelijk natuur en landbouw op harmonieuze manier verenigen.

Met Natuur Mee Missie Video

De conventionele manier van landbouw heeft in de afgelopen decennia namelijk flink bijgedragen aan problemen zoals uitputting van de aarde, biodiversiteitsverlies en een verminderde kwaliteit van ons voedsel. Maar er is een duidelijke en relatief simpele oplossing beschikbaar voor deze problemen, namelijk; regeneratieve begrazing. Deze manier van landbouw maakt de bodem weer gezond door vee in te zetten op een manier die de veerkracht in het landschap terugbrengt.
© 2023 Joe's Flow
Algemene voorwaarden
Contact
  • Joey Baeten
  • joeybaeten@gmail.com
  • +31 6 4209 9464
  • KvK: 71552197