Mijn werk bekijken?
In 2022 voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe stap. Hoewel ik de afgelopen jaren met veel plezier had gewerkt, voelde ik dat het tijd was om op een nieuwe manier te gaan werken. Ik ging aan de slag als freelancer om zo in meer vrijheid digitale content te kunnen creëren, in alignment met m'n passie.
In 2017 kwam ik weer thuis in Nederland en snel genoeg daarna besloot ik naar Amsterdam te verhuizen om daar m'n nieuwe carrière na te jagen. Dit maal wél met passie en enthousiasme, in de branche van content creatie. Ik werkte bij Talpa Network aan entertainende YouTube content en daarna bij fashion label JOSH V aan digitale marketing uitingen.
Ik besloot een meer drastische route te nemen. Ik zei m'n baan en appartement op om voor onbepaalde tijd te gaan reizen, zodat ik me volledig kon focussen op het ontwikkelen van skills in digitale content creatie en het opbouwen van een portfolio. Ik voelde heel sterk dat dit mijn richting was. Eén jaar en drie maanden trok ik rond door Azië als digital nomad, waarbij ik iedere dag praktisch en autodidactisch leerde over filmen en bewerking van digitale content. Maar dan wel middenin de prachtige Aziatische natuur.
In 2013 studeerde ik af van een HBO opleiding, waarna ik via mijn minor E-business doorrolde in de wereld van online marketing. Na zo'n twee jaar werkzaam te zijn geweest bij een klein online marketing bureau, begon het te knagen. Dit was het niet. Ik wilde iets creatievers doen. Ik wilde dingen maken. Het liefst iets met diepgang en impact. Video, dat vond ik tof. Maar daarin had ik geen skills of ervaring. Ging ik dan opnieuw zo'n vier jarige opleiding doen? Absoluut niet.
Ik besloot een meer drastische route te nemen. Ik zei
m'n baan en appartement op om voor onbepaalde tijd
te gaan reizen, zodat ik me volledig kon focussen op
het ontwikkelen van skills in digitale content creatie en het opbouwen van een portfolio. Ik voelde heel sterk dat dit mijn richting was. Eén jaar en drie maanden trok ik rond door Azië als digital nomad, waarbij ik iedere dag praktisch en autodidactisch leerde over filmen en bewerking van digitale content. Maar dan wel middenin de prachtige Aziatische natuur.
Mijn naam is Joey Baeten. Geboren en getogen in het zuiden van Nederland, waar ik 33 jaar geleden ter wereld kwam als oudste van een drieling.

in alignment

© 2023 Joe's Flow
Algemene voorwaarden
Contact
  • Joey Baeten
  • joeybaeten@gmail.com
  • +31 6 4209 9464
  • KvK: 71552197