Een ander project bekijken?
Naast boeken en een podcast serie is er door LuMens ook al meermaals een boekpresentatie evenement georganiseerd. Een samenkomen van prachtige mensen om zo een dag te connecten, te luisteren naar inspirerende talks en te genieten van prachtige live muziek. En dat op een fantastische locatie. Uiteraard leg ik zo'n dag ook vast op beeld zodat de ervaring toch enigszins gedeeld kan worden met iedereen die er die dag niet bij was.

live events

De podcast serie werkt als audiovisueel verlengstuk van de tijdboeken die LuMens uitbrengt. Vijf stuks worden het er in totaal, met ieder een eigen thema gekoppeld aan de hoofdvisie. LuMens gelooft dat elk mens in vrede, liefde en vreugde wil leven. De wereldwijde alsmaar toenemende uiting van dualiteit zorgt er echter voor dat er meer onbalans en strijd ervaren wordt in de wereld. Als gevolg hierop is er meer en meer behoefte aan verandering, eenheid en vernieuwde richting. Middels bewustzijnsverruimende podcast afleveringen, en daarnaast dus ook artikelen, wenst LuMens bij te dragen aan het ontstijgen van de dualiteit in zowel mensen als de wereld.
naar de missie & visie van LuMens, wist ik het meteen; dit moet zo zijn. Met mijn natuurlijke interesse in bewustzijnsverruiming was dit namelijk een match made in heaven.
Begin 2022 kreeg ik een voice berichtje binnen van Ferdinand van der Neut, initiatief nemer van LuMens. Of ik zin en tijd had om zorg te gaan dragen voor het filmen en editen van een nieuwe video podcast serie; de Tijdboek LuMens podcast. Ferdinand's bericht sloeg direct aan op mijn enthousiasme en na wat verder onderzoek
Begin 2022 kreeg ik een voice berichtje binnen van Ferdinand van der Neut, initiatief nemer van LuMens. Of ik zin en tijd had om zorg te gaan dragen voor het filmen en editen van een nieuwe video podcast serie; de Tijdboek LuMens podcast. Ferdinand's bericht sloeg direct aan op mijn enthousiasme en na wat verder onderzoek naar de missie & visie van LuMens, wist ik het meteen; dit moet zo zijn. Met mijn overeenkomende visie en natuurlijke interesse in bewustzijnsverruiming was dit namelijk een match made in heaven.

TIJDBOEK LuMens
VIDEO PODCAST

© 2023 Joe's Flow
Algemene voorwaarden
Contact
  • Joey Baeten
  • joeybaeten@gmail.com
  • +31 6 4209 9464
  • KvK: 71552197