Een ander project bekijken?
In 2022 bracht Lorie tevens haar fascinerende boek 'The Divine Design' uit, over de geschiedenis en bewustzijnsevolutie van de aarde en de mensheid. Begin 2023 deed ze daarvoor, als onderdeel van haar Europese boektoer, onder andere mijn woonplaats Amsterdam aan. Logischerwijze was dat voor ons hét moment om elkaar eindelijk in real life te ontmoeten.

Het leek me super tof om op basis van haar drie daagse verblijf in de Nederlandse hoofdstad een korte documentaire te maken. Ik wist dat het een pittige klus zou worden aangezien haar agenda al ramvol gepland was. Met in het bijzonder drie evenementen in 72 uur. Eén als gastspreker en twee als onderdeel van haar eigen boektoer. En omdat ik haar hierbij ook zou helpen, moest ik alle overige momenten zo goed mogelijk proberen te benutten om deze bijzondere ervaring vast te leggen én haar zelf ook nog te interviewen. Het resultaat is te zien in bovenstaande mini docu; 72 hours with Lorie Ladd.
Haar video's inspireerde me enorm en ik dacht; met háár wil ik ooit samenwerken. Be careful what you wish for, want dat werd begin '22 realiteit toen Lorie op zoek was naar een video editor. Ze gaf aan sterk te voelen dat ze met mij moest gaan samenwerken. En dat zijn we natuurlijk dus gaan doen.
Haar video's inspireerde me enorm en ik dacht; met háár wil
ik ooit samenwerken. Be careful what you wish for, want dat
werd begin '22 realiteit toen Lorie op zoek was naar een
video editor. Ze gaf aan sterk te voelen dat ze met mij
moest gaan samenwerken. En dat zijn we natuurlijk dus gaan doen.
Lorie Ladd is een Amerikaanse dame die ik in 2020 voorbij zag komen op social media. Haar diepe boodschappen in het kader van bewustzijnsontwikkeling, maar ook de manier waarop ze helder en concreet haar visie en ervaringen deelt, resoneerde direct met me.

72 hours with Lorie Ladd

De trailer van de docu bekijk je hieronder.
© 2023 Joe's Flow
Algemene voorwaarden
Contact
  • Joey Baeten
  • joeybaeten@gmail.com
  • +31 6 4209 9464
  • KvK: 71552197