Meer video's zien van die trip? Klik dan lekker door hieronder.
Ook al is deze reisvideo niet meer een van m'n meest recente projecten, toch hoort deze nog altijd thuis in m'n rijtje van favorieten. De video laat de highlight momenten zien van een jaar lang rondreizen door de Filipijnen, Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand, Cambodja, Vietnam, Laos, Sri Lanka en de Malediven. Een compilatie van de reis die m'n leven compleet veranderde.
Natuurlijk had ik mijn twijfels en onzekerheden. Baan opzeggen, appartement opzeggen en al je geliefde achterlaten om er in je eentje voor onbepaalde tijd op uit te trekken was niet niks. Maar in de onzekerheid die ik voelde, voelde ik tegelijkertijd de enorme potentie en vrijheid van het leven. Waardevolle aspecten die je enkel en alleen tegemoet kunnen komen wanneer je comfortabel wordt met het niet weten.
Ik wist toen al dat visuele content maken mijn toekomstige 'werk' zou gaan worden. De passie die ik door mijn lijf voelde stromen wanneer ik creatief bezig was met video's maken zette me in turbo boost. En als ik er over nadacht wat ik potentieel in de toekomst zou kunnen maken als ik visuele content creatie zou gaan combineren met filosofische thema's, voelde ik alleen maar; ja, dat is wat ik wil!
Halverwege 2017 was ik al een jaar lang aan het rondreizen door Azië. In full focus op het ontwikkelen van m'n skills in filmmaken en het opbouwen van een portfolio, om zo mijn grote carrière switch te realiseren.

one year of
travel video

Een ander project bekijken?
Ik wist toen al dat visuele content maken mijn toekomstige
'werk' zou gaan worden. De passie die ik door mijn lijf voelde
stromen wanneer ik creatief bezig was met video's maken
zette me in turbo boost. En als ik er over nadacht wat ik
potentieel in de toekomst zou kunnen maken als ik visuele
content creatie zou gaan combineren met filosofische thema's, voelde ik alleen maar; ja, dat is wat ik wil!
© 2023 Joe's Flow
Algemene voorwaarden
Contact
  • Joey Baeten
  • joeybaeten@gmail.com
  • +31 6 4209 9464
  • KvK: 71552197